Opblaashal Hockey dreigt in te storten door sneeuw, brandweer en 30 vrijwilligers helpen

Opblaashal Hockey dreigt in te storten door sneeuw, brandweer en 30 vrijwilligers helpen

DEVENTER – Tientallen hockeyers schoppend tegen een reusachtige opblaasbare hal en een brandweerman met een bezem vanuit een hoogwerker op het dak. Met man en macht probeerden hockeyers van DHV uit Deventer hun geliefde hal te ontdoen van sneeuw. Door een pak sneeuw aan één kant van de hal, dreigde het opblaasbare gevaarte in elkaar te zakken. Via een pushbericht op de mobiel werden alle leden van de hockeygevraagd hun sneeuwschuiver mee te nemen en te komen helpen. Enkele minuten later stonden zo’n dertig hockeyers de rand om de opblaasbare hal schoon te schuiven, zodat de sneeuw die op de hal lag daar neer kon vallen. De brandweer werd ingeschakeld voor plakkaten die op het dak bleven liggen. Het leverde komische beelden op. Terwijl een brandweerman vanaf zijn hoogwerker op de opblaasbare hal sprong alsof het een trampoline was, beukten vanaf de grond tientallen hockeyers tegen de hal aan. Het gevolg: hockeyers die bedolven werden onder de sneeuw.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *