Overhangende sneeuw en ijspegels weggehaald door brandweer in winkelstraat Deventer

Overhangende sneeuw en ijspegels weggehaald door brandweer in winkelstraat Deventer

DEVENTER – In de Korte Bisschopstraat, een winkelstraat in het centrum van Deventer, dreigde bij meerdere panden overhangende sneeuw en ijspegels naar beneden te vallen. Winkeliers hadden de brandweer gewaarschuwd, welke met een hoogwerker ter plaatse kwam om de grootste plakkaten weg te halen. De winkelstraat werd deels afgesloten om te voorkomen dat voorbijgangers geraakt konden worden, brandweermannen stuurden winkelend publiek via de veilige kant van de straat. Nadat de gevallen sneeuw door de brandweer aan de kant was geschept, zodat winkels ook bereikbaar bleven, kon de straat weer worden vrijgegeven.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *