Auto crasht tegen boom in Deventer, inzittenden gewond naar ziekenhuis

Auto crasht tegen boom in Deventer, inzittenden gewond naar ziekenhuis

DEVENTER – Op de kruising van de Noorwegenstraat met de Zutphenseweg is een opmerkelijk ongeval gebeurd. Een auto kwam vanuit de richting van de A1 en wilde rechtsaf de Noorwegenstraat in draaien, richting het bedrijventerrein. Door onbekende oorzaak schoot de auto schuin rechtdoor, over de middengeleider, miste op een haar na een motorrijder en eindigde aan de andere zijde van de weg tegen een boom. De inzittenden, een echtpaar op leeftijd, zijn beide per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is zwaar beschadigd geraakt en afgesleept. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. Verkeer had weinig hinder van het ongeval en kon gewoon de kruising passeren.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *