‘Feestje’ op Wellekade loopt uit op vechtpartij, politie veegt straat leeg, meerdere aanhoudingen

‘Feestje’ op Wellekade loopt uit op vechtpartij, politie veegt straat leeg, meerdere aanhoudingen

DEVENTER – Tientallen personen zijn vanavond op de Wellekade in Deventer met elkaar op de vuist gegaan. De politie heeft meerdere arrestaties verricht. Op dezelfde kade verzochten politie en handhaving eerder vandaag al de menigte om de plek te verlaten vanwege de drukte. Aan die oproep gaf een deel van de bezoekers gehoor, desondanks bleven ruim honderd personen op de Wellekade om Koningsdag te vieren. De politie greep daar verder niet op in. In het begin van de avond sloeg de vlam in de pan. Volgens omstanders gingen tientallen mensen met elkaar op de vuist. De politie is met 25 agenten aanwezig en heeft inmiddels minstens drie personen aangehouden. Inmiddels is er wel een noodbevel, en wordt het wegvak helemaal leeg geveegd. Een OVD van de politie bevestigt de drie aanhoudingen, waarvan 2 vanwege de vechtpartij en eentje vanwege het gooien van een fles naar agenten.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *