Fietster ernstig gewond bij aanrijding in fietstunnel Rielerweg

Fietster ernstig gewond bij aanrijding in fietstunnel Rielerweg

DEVENTER – In de fietstunnel van de Rielerweg is een fietster ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een snorscooter. Hoe het precies mis kon gaan is niet duidelijk, maar de fietsende moeder en de jongeman op de snorscooter raakten elkaar aan het begin van de tunnel. Beide kwamen hierbij ten val, waarbij de vrouw hoofdletsel opliep. Er fietsten ook twee kinderen mee met de moeder, maar zij bleven volgens de politie ongedeerd en zijn door familieleden opgehaald. De bestuurder van de snorscooter raakte lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij is naar het politiebureau gebracht voor verhoor, wat gebruikelijk is bij een ernstig ongeval en nog niets zegt over de schuldvraag. Vanwege de ernst van het ongeval doet de politie uitgebreid onderzoek. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie is hiervoor opgeroepen. De tunnel is volledig afgesloten voor voetgangers en fietsers, zij kunnen omrijden via de spoorbrug, Brinkgreverweg of Deltalaan.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *