Motorrijder gewond bij aanrijding met tractor in Olst

Motorrijder gewond bij aanrijding met tractor in Olst

OLST – Een motorrijder is gewond geraakt op de Steunenbergerweg na een aanrijding met een tractor. Hoe de motor en de tractor elkaar geraakt hebben kon de politie ter plaatse nog niet bevestigen. Op de tractor zitten sporen die duiden op een aanrijding, maar mogelijk is de motorrijder ten val gekomen bij het voorbij rijden zonder de tractor te raken. De motorrijder viel en belande in de berm. Vanwege de ogenschijnlijke ernstige verwondingen werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze kwam uiteindelijk niet ter plaatse. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Abonneer je op dit kanaal en volg ons ook op Instagram (instagram.com/112nieuwsDeventer) of Facebook (facebook.com/IncidentDeventerNU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *